Contact Ons

Vagelis Markou

Elly Papa

 

+30 6945-786245
+30 6945-428359

Enjoy life in Parga


Onze appartementen

Alle appartementen/maisonettes zijn nieuw gebouwd en zijn van hoge kwaliteit. Air-conditioning, satelliet TV en een privé parkeerplaats is aanwezig.
De maisonettes zijn geschikt voor koppels en gezinnen met 1 of 2 kinderen. Ieder appartement heeft een aparte slaapkamer op de bovenverdieping. Beneden is de ruime woonkamer met extra bedden en een volledig ingerichte keuken. Alle appartementen hebben een eigen badkamer, keuken en balkon. Er is 1 groter appartement met 2 aparte slaapkamers. Ideaal voor 2 koppels of grotere gezinnen/families. Dit appartement is groter dan de maisonettes.
Rond Villa Alexandros is een tuin met bloemen en bomen. Tafel, stoelen en een grote parasol ontbreken niet.
Deze villa ligt heerlijk in een rustige omgeving dicht bij de stranden en het centrum van Parga. Het kleine strand is slechts op 70 meter afstand van de villa en het hoofdstrand op 300 meter. Dichtbij onze villa vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf zoals een supermarkt, bakker, restaurants en bars.

Olive

Appartement Olive

De maisonettes zijn geschikt voor koppels en gezinnen met 1 of 2 kinderen. Ieder appartement heeft een aparte slaapkamer op de bovenverdieping. Beneden is de ruime woonkamer met extra bedden en een volledig ingerichte keuken. Alle appartementen hebben een eigen badkamer, keuken en balkon.

Parga

Appartement Parga

Alle appartementen/maisonettes zijn nieuw gebouwd en zijn van hoge kwaliteit. Air-conditioning, satelliet TV en een privé parkeerplaats is aanwezig.

InformationParga

Appartement Beach

In de buurt van onze appartementen vindt u alles wat u nodig heeft zoals een supermarkt, bakker, restaurants en bars.

Terug naar boven